ÖZEL HABER Haber Girişi : 09 Haziran 2023 10:12

ŞAKA GİBİ!

ŞAKA GİBİ!
Koskoca TFF’nin düştüğü ve yine koskoca Erzurumspor Futbol Kulübü’nün karşı düşürüldüğü duruma bakın!

TFF’nin, depremden dolayı hasar gördüğünü bildiği halde Erzurumspor FK’dan stadyum bildiriminde bulunması “pes doğrusu” dedirtti. TFF 1. Lig maçlarının oynanabileceği tek stadyumun Kazım Karabekir olduğu ve bu stadyumun da hasarlı olduğunun bildirilmiş olmasına rağmen yeniden bildirim yapılmasının istenmesi, mavi beyazlı camia tarafından sorumsuzluk olarak nitelendirildi. 

TARAFTAR İSYANDA 
Erzurumsporlu taraftarlar, “TFF, Erzurum’daki tek stadyumun Kazım Karabekir Stadyumu olduğunu ve bu tesisin de hasarlı olduğunu çok iyi biliyor. Buna rağmen yeni sezon için Erzurumspor’dan stadyum bildirimi yapmasını istiyor. Koskoca TFF’nin düştüğü duruma ve yine koskoca Erzurumspor Futbol Kulübü’nün karşı karşıya bırakıldığı muameleye bakınca, insanın isyan edesi geliyor” dediler. 

HER HAFTA ÇİLE 
Süreçte geçen sezon yaşananların tekrarlanacağını dile getiren taraftarlar, “Stadyumda yeni bir inceleme olacak, hasar raporu çıkacak ve bu stadyumda maçlar oynanamaz denilecek. Ondan sonra Erzurumspor her hafta yana döne maçlarını oynayacağı stadyum arayışına girecek. Bir şehre böylesi bir zulüm neden reva görülüyor anlamış değiliz!” diye konuştular.

Etiketler : ŞAKA GİBİ!