ÖZEL HABER Haber Girişi : 05 Ocak 2023 16:40

Sekmen’den ulaşım istişaresi

Sekmen’den ulaşım istişaresi
Sekmen’den ulaşım istişaresi

Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen Erzurumdaki toplu ulaşım hizmetlerinin kalitesini yükseltmek için elinden geleni yapıyor . Başkan Sekmen Yenişehir hattında faaliyet gösteren dolmuşların işletmecileri ile bir araya geldi istişarelerde bulundu. Ulaşım hizmeti veren dolmuş işletmecilerinin beklenti talep ve görüşlerini dinleyen Büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen, nitelikli ulaşım hizmeti vurgusunda bulunarak, sektör temsilcileri ile kalite ortak paydasında buluştu. Sekmen, ulaşım hizmetlerinin bir şehrin vitrinini teşkil ettiğini vurgulayarak, “ işte bu vitrini el ele vererek birlikte düzene kavuşturacağız. Öyle olmalı ki vatandaşlarımızın ulaşım noktasında en küçük bir sıkıntıları bile olmamalı” dedi. 

SEKMEN’DEN KALİTE VURGUSU
Göreve geldiği günden bu zamana kadar geçen süre zarfında Erzurumdaki ulaşım hizmetlerinin nitelikli hale gelebilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiğini kaydeden başkan Mehmet Sekmen , belediyenin otobüs filosunun genişletildigini ve araç parkına onlarca yeni otobüsün dahil edildiğini hatırlattı. Ulaşım hizmetlerini yürütürken sektör paydaşları ile sürekli bir araya geldiklerini ve tüm kesimlerin beklentilerini dikkate aldıklarını anlatan Sekmen, “şehrimizde ulaşım hizmeti veren özel sektör işletmecilerimiz de var. Onların da beklentileri ve talepleri bizim için çok önemli. Dolayısıyla Erzurum’da ulaşım hizmetini en güzel biçimde vereceksek işbirliği yapmak durumundayız. Bu doğrultuda işletmecilerimizi her zaman başımızın üzerinde taşıdık taşımaya da devam edeceğiz” diye konuştu. 

HERKESİ TEK TEK DİNLEDİ
Yenişehir hattında çalışan dolmuş işletmecileri ile sorunları tek tek masaya yatıran başkan Mehmet Sekmen , bir istişare toplantısında bütün görüşlere kulak verdi. Ulaşımdan sorumlu kurmaylarıyla birlikte gerçekleştirdiği toplantıda dolmuş işletmecileri ile bir araya gelen Sekmen’e sektör temsilcileri de teşekkür etti.