ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Mayıs 2022 12:48

Sezona son nokta 

Sezona son nokta 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yarın akşam oynanacak Denizlispor maçının hazırlıkları sürüyor. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcılarının nezaretinde sürdürülen idmanlarda yoğun bir program dahilinde yürütülürken, futbolcuların hırsı ise göz dolduruyor. Play-Off maçlarında forma giymek için teknik heyetin gözüne girmeye çalışan mavi beyazlı futbolcular, şampiyonluk hedefine odaklanırken, taraftarlar ise Play-Off maçlarını sabırsızlıkla bekliyor. 

 

BİLAZER: HER SENARYOYA HAZIRIZ 

Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, Play-Off maçları için birbirinden farklı senaryolar hazırladıklarının altını çizerek, “Karşımıza çıkabilecek her senaryoya karşı hazır olacağız. Her rakibi ve her maçı ayrı ayrı ele alıyor, her ihtimalin üzerinde duruyoruz. Hiçbir detayı atlamıyoruz, rakiplerimizi adeta tepeden tırnağa analiz ediyoruz. Öyle olacak ki, eşleşmeler belli olduğunda bizim elimizde bütün yol haritaları hazır halde olacak” diye konuştu. 

 

“SAKIN RİSK ALMAYALIM!”

Erzurumspor taraftarları ise, takımın Play-Off maçlarına hiç olmadığı kadar diri ve dirençli çıkması gerektiğini vurgulayarak, sezonun son karşılaşması olan Denizlispor maçında risk alınmaması çağrısında bulundu. Taraftarlar, “Takımımızda skora ve sonuca doğrudan etki edebilecek futbolcularımız var. Onların maçlara en üst düzeyde hazır olmaları gerektiği gibi, risk teşkil edebilecek hamlelerden de kaçınmak gerekiyor” şeklinde konuştular.