Yerel Haber Girişi : 18 Mart 2022 12:14

SON BİR UMUT DAHA 

SON BİR UMUT DAHA 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig umutlarını yeniden yeşertmek için geri sayımı başlattı. Yarın Kazım Karabekir Stadyumu’nda karşılaşacağı Yılport Samsunspor’u Erzurum’dan eli boş göndermenin planlarını yapan mavi beyazlı takımın gol umudunu ise, Eren Tozlu ile Olanare sırtlanacak. Oltan Karakullukçu’nun idman sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceği maçta, gözler Tozlu ve Olanare ikilisinde olacak. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, ekstra sorumluluk yüklenmelerini beklediği Eren ve Aarone’dan, Samsunspor maçında futbol resitali beklediğini dile getirirken, Erzurumsporlu diğer futbolcular da, haftalar sonra taraftara yeniden galibiyeti tattırmak istiyor. 

 

TARAFTARA BÜYÜK GÖREV 

Ankaragücü maçında yaşanan saha olayları sebebiyle Passolig kartları bloke edilen taraftarların tribünlerden izleyemeyeceği maç için mavi beyazlı camiaya seferberlik çağrısı yapılıyor. Erzurumspor yöneticileri ve Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer, bu sıkıntılı sürecin ancak taraftar desteğiyle aşılabileceğini belirterek, “Kart blokesi yüzünden çok sayıda taraftarımız tribüne giremeyecek. Ama biz camiamızın ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Ümit ediyoruz bu önemli maçta Erzurumsporlu taraftarlar takımını yalnız bırakmayacak” diye konuştular. 

 

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR 

Öte yandan mavi beyazlı takımın Samsunspor maçı hazırlıkları dün de devam etti. Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ve yardımcıları yönetiminde dünü de yoğun bir idman programıyla tamamlayan mavi beyazlı takım, Samsunspor maçı öncesindeki hazırlık çalışmalarına bugün nokta koyacak. Karadeniz temsilcisi ile oynanacak karşılaşma için teknik analizler de dahil olmak üzere çok yönlü bir hazırlık dönemi geçiren Erzurumsporlu futbolcular, iki haftalık emeklerini yarın sahaya yansıtacak.