ÖZEL HABER Haber Girişi : 25 Temmuz 2022 12:44

Sorular cevap bulacak 

Sorular cevap bulacak 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal bugün habercilerin karşısına çıkıyor. 

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da yeni sezon hazırlıkları sürerken, Kulüp Başkanı Ahmet Dal bugün habercilerin karşısına çıkıyor.  Öğleden sonra basın mensuplarıyla bir araya gelecek olan ve kulübün son durumuyla ilgili olarak kamuoyunu çok geniş bir biçimde bilgilendirecek olan Ahmet Dal, akıllardaki birçok soruya cevap verecek. Kulüp tesislerinde devam eden yeni sezon hazırlıklarını, transfer yasağını, kongre hazırlıklarını ve futbolcularla ilgili son durumu tüm yönleriyle ele alacak olan Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın basın buluşması, kulübün resmi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak.

 

MUHTEŞEM ÜÇLÜ

Bu arada B.B. Erzurumspor’un tesislerinde ise, sezon hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Çaykur Rizespor’la oynanan en son hazırlık maçını 3-2 kaybeden mavi beyazlı takımda, Hasek, Estrela ve Eren Tozlu üçlüsü göz doldururken, onlar da, taraftarlar da transfer yasağının bir an önce kaldırılmasını ve takıma yeni takviyeler yapılmasını bekliyor.

 

SÜPER LİG TADINDA

Erzurumsporlu taraftarlar, bu yıl 1. Lig’in tam Süper Lig tadında olacağını belirterek, “Bu sezon bütün takımların işi çok zor olacak. Bu yüzden kadro planlaması yapılırken çok dikkatli olmamız gerekiyor. Mevcut kadro bu ligde bizi ayakta tutamaz; bu yüzden ivedilikle yeni isimleri takıma dahil etmemiz ve kadromuzu güçlendirmemiz lazım. Aksi halde devre arasına kadar perişan oluruz” dediler.