Yerel Haber Girişi : 01 Ocak 2022 16:21

Tatil bitiyor, mesai başlıyor

Tatil bitiyor, mesai başlıyor

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da devre arası tatili bugün sona eriyor. Yarın kulüp tesislerinde toplanacak olan mavi beyazlı futbolcular, hemen ertesi gün Menemenspor mesaisine başlayacak. Takımdaki bazı futbolcuların kulüp tesislerine bugün gelmeleri beklenirken, izne çıkmayan Mustafa Yumlu ise, özel antrenmanlarına devam ediyor. Teknik Direktör Erkan Sözeri ve yardımcılarının nezaretinde çalışmalarını sürdüren tecrübeli kaptan, sakatlığı sebebiyle bir süredir sahalardan uzakta kalmıştı. Erzurumspor’un başarılı stoperini yeşil sahalarla yeniden buluşturmak için çalışan Erkan Sözeri, önümüzdeki haftaya sıkı bir kamp planıyla girmeyi hedefliyor. Talebelerinin tesislerde toplanacağı günü sabırsızlıkla bekleyen Sözeri, Pazartesi gününden itibaren çok yoğun bir hazırlık döneminin startını vermiş olacak.

 

İLK DEVRE MÜCADELESİ GÜZELDİ

B.B. Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, sezonun ilk yarısında güzel bir mücadele ortaya koyduklarını ve bu doğrultuda hatırı sayılır da bir puan elde ettiklerini söyleyerek, “Sezonun ikinci yarısı karşılaşmalar çok daha zor olacak. İç saha performansımızı ikinci devrede de sürdürmek suretiyle deplasman galibiyetleri için daha çok çalışmamız ve bastırmamız gerekiyor. Ben sezon sonunda takımımızın mutlaka Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum. Taraftarlarımız da buna inansın ve bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemesinler” çağrısında bulundu.

 

TAHTA UMUDU CANLI

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, kapalı durumdaki transfer tahtasının açtırılacağı yönündeki umudunu canlı tutmaya devam ediyor. Taraftarlar, ara transfer döneminde takıma takviye yapılmamasının çok büyük bir hata olacağını vurgulayarak, “Yarın çok geç kalmış olacağız. Sezon sonunda ‘keşke’ dememek için gerekli adımları şimdiden atmalıyız” dediler.