ÖZEL HABER Haber Girişi : 04 Kasım 2022 14:20

Termal turizme konaklama dopingi

Termal turizme konaklama dopingi
Termal turizmin Erzurum’da konaklama hizmetlerine entegre edilmesiyle başlayan süreç gelişim kaydetmeye devam ediyor.
Termal turizme konaklama dopingi

Termal turizmin Erzurum’da konaklama hizmetlerine entegre edilmesiyle başlayan süreç gelişim kaydetmeye devam ediyor. Erzurum’un Aziziye ilçesinde termalle iç içe sunulan konaklama hizmetleri kervanına Pasinler ilçesi de katılıyor. Pasinler Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan yaşam evleri projesiyle termal turizme farklı bir konsept kazandırılmış olunacak. Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, “Termal tesislerimizin yanı başında aile konaklamasına uygun olarak dizayn edilen Pasinler Yaşam Evlerimiz ilçemize hayırlı olsun” diyerek, söz konusu projeyle termal turizm hedeflerine yeni bir durak eklediklerini ifade etti. Birinci etabı tamamlanan projenin 15 evden oluştuğunu kaydeden Başkan Dölekli, “1. Etabını tamamladığımız 15 evden oluşan Pasinler Yaşam Evleri Projemiz; yeni sezonda nostaljik çadır tatillerini, evinin konforunda yaşamak ve termal tesislerimizden istifade etmek isteyen misafirlerine hizmet verecek” diye konuştu.

 

BAŞKAN DÖLEKLİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

Pasinler Belediyesi’nin söz konusu projesinin tamamlanmasıyla birlikte ilçede konaklama hizmetleri anlamında yepyeni bir alternatif oluşmuş olacak. Aziziye’deki bungalov tipi evlerden esinlenerek hazırlanan projeyle, termal turizm alanında farklı ihtiyaçlar da giderilmiş olunacak.

Hasankaleli vatandaşlar, kaplıcalarıyla meşhur olan ilçede böyle bir yaklaşım için geç bile kalındığını dile getirerek, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’nin, attığı bu adımla ilçede çok büyük bir ihtiyacı ortadan kaldırmış olacağını kaydederek, Dölekli ve ekibine teşekkür ettiler.

 

AZİZİYE’DE TERMAL SAĞLIK DÖNEMİ

Öte yandan termal turizmin konaklama hizmetleriyle entegre edilmesi Erzurum’da büyük bir memnuniyet uyandırırken, Aziziye’de ise bu zincire yeni halka daha ekleniyor. Aziziye Belediyesi, yıllardır bir arada verdiği termal ve konaklama hizmetine yepyeni bir boyut ekleyerek işin içerisine sağlık hizmetlerini de dahil ediyor. Yapımı içi çalışmalara başlanan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi projesiyle bundan böyle Aziziye’de termalle entegre halde sağlık hizmetleri de verilecek. Fizik tedavi hizmeti alacak olan vatandaşlar, reçete karşılığında Aziziye Belediyesi’nin termal tesislerinden konaklama da dahil olmak üzere her türlü hizmeti uzman nezaretinde alabilecekler.