ÖZEL HABER Haber Girişi : 07 Ekim 2022 11:44

Tohumdan Çınara Vefa

Tohumdan Çınara Vefa
AK Parti Erzurum Gençlik Kolları, yine çok özel bir çalışmayla gündem oldu.
Tohumdan Çınara Vefa

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları, yine çok özel bir çalışmayla gündem oldu. “Tohumdan Çınara Vefa Ziyaretleri” adlı bir proje kapsamında AK Parti’ye gönül vermiş ve teşkilatlarda görev yapmış olan isimler gençler tarafından evlerinde ziyaret edildi, duaları alındı. Gençlik Kolları’nın imzasını attığı bu çalışma, yaşlı çınarları mutlu ederken, gençler de bu buluşmalardan büyük bir keyif aldı. Gençlik Kolları’nın yürüttüğü bu çalışmanın mutluluk verici olduğunu ve hatırlanmış olmaktan son derece memnun olduklarını ifade eden partili büyükler, “Vefa bunu gerektirir; gençlerimizi bu hassasiyetlerinden dolayı kutluyoruz” dediler.

 

VEFA DEDİĞİN BÖYLE OLUR

AK Parti Gençlik Kolları Erzurum İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler ise, vefanın insanı güzel kılan en önemli faktör olduğunu belirterek, “Hele bu vefa bir siyasi parti tarafından sergileniyorsa, güzellik bile bu yaklaşım karşısında hafif kalır” dedi. Gençlik Kolları Erzurum İl Başkanlığı olarak; “Tohumdan Çınara Vefa Ziyaretleri” adlı bir çalışma başlattıklarını kaydeden Kocaaliler, “Bu çalışma kapsamında AK Partimize gönül vermiş, geride kalan 20 yıllık süre zarfında teşkilatlarımızda görev almış, görev yapmış ve daha sonra hizmet bayrağını devretmiş olan büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Onlarla hem sohbet ediyor, hem tanışıyor, hem de istişare ediyoruz. Çünkü onlar bizim tecrübe kaynaklarımız, yol haritalarımız” diye konuştu.

 

YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİĞİ

Öte yandan “Tohumdan Çınara Vefa Ziyaretleri” çerçevesinde Yaşlılar Haftasını da değerlendirmiş olduklarını kaydeden Başkan Kocaaliler, “Geçtiğimiz Pazar gününden başlayan Yaşlılar Haftamız var. Bu çalışmayı da zaten böyle bir döneme denk getirme amacımız da buydu. Çınarlarımızı evlerinde, hastanelerde, kısacası onlarla gördüğümüz ve ulaşabildiğimiz her yerde bir araya gelmeye çalıştık, çalışıyoruz. Onların dualarını almak, gönüllerini hoş etmek biliyoruz ki bizim için en büyük kazanç” ifadelerini kullandı.