Yerel Haber Girişi : 21 Nisan 2022 13:53

Vatandaş bunu görmek istiyor 

Vatandaş bunu görmek istiyor 
Vatandaş bunu görmek istiyor 

AK Parti Gençli Kolları Erzurum İl Başkanlığı, Ramazan ayında göz doldurmaya devam ediyor. Gösterişli iftar sofralarının aksine genç partililerle birlikte sokakları adeta mesken tutan İl Başkanı Gökberk Kocaaliler, teşkilatıyla birlikte iftardan önce de, sonra da boş durmuyor. “İftara 5 Kala” adını verdikleri etkinlikle iftar saatinde dışarıda olan, iftara yetişemeyen ve yolda kalan vatandaşlara iftarlık ikram eden AK Partili gençler, etkinliklere iftardan sonra da devam ediyor. Teravih namazından çıkan vatandaşlara cami önlerinde çay ikram eden genç AK Partililer, hem dua alıyor, hem de gösterişli iftar sofralarında buluşarak tepki çeken siyasetçilere de örnek teşkil etmiş oluyor. Vatandaşlar, “Biz siyasetçimiz bizimle bir arada olsun, yanımızda bulunsun istiyoruz. Bize ikram edilen bir bardak çayın bedeli bizim için gösterişli iftar sofralarından çok daha fazla” diyerek, AK Partili gençlere teşekkür ettiler. 

 

GENÇLER HER GÜN KOŞTURMACADA 

AK Parti Gençlik Kolları’na mensup Erzurumlu gençler, Ramazan etkinlikleri için her gün iftardan önce bir araya geliyor ve belirlenen noktalarda ve güzergahlarda anında “İftara 5 Kala” etkinliğine başlıyor. İftara yetişemeyen vatandaşlara sokakta, yolda olanlara ise araçta iftarlık ikramlarında bulunan AK Partili gençler, dileyen vatandaşlarla da birlikte iftar ediyor. Gençlerin bu organizasyonu vatandaşlar tarafından tam not alırken, etkinlikler bunlarla da sınırlı kalmıyor. 

AK Partili gençler, iftar sonrası da sıcak ikramlarla cami önlerini ısıtıyor. Teravih namazından çıkan cemaati kapıda çay termoslarıyla bekleyen AK Partili gençler, vatandaşlara hem çay ikram ediyor, hem de Ramazan sohbeti gerçekleştiriyor. 

 

DİĞER SİYASETÇİLER ÖRNEK ALSIN 

AK Parti Gençli Kolları Erzurum İl Başkanı M. Gökberk Kocaaliler, Ramazan ayındaki özel etkinliklerle bir günü bile boş geçirmediklerini kaydederek, “Birbirinden özel ve güzel etkinliklerle Ramazan ayını dolu dolu geçirmeye çalışıyoruz. Teşkilatımızdaki tüm gençlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Öte yandan vatandaşlar ise, AK Parti Gençlik Kolları tarafından koordine edilen etkinliklerin örnek alınması gerektiğini vurgulayarak, “Sıkıntılı günlerden geçtiğimiz bir dönemde gösterişli iftar sofralarında boy gösteren siyasetçilerdense, sokaklarda koşturan bu gençlerimiz bizim için bin kat daha değerli” diye konuştular.