Yerel Haber Girişi : 11 Ocak 2022 10:00

YOL HARİTASI BELLİ!

YOL HARİTASI BELLİ!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, sezonun ikinci yarısının açılış maçında 2 puan kaybettiği Menemenspor maçının şokunu henüz üzerinden atamadı. Mavi beyazlı takım, kendi evinde bir puana razı olurken, önümüzdeki hafta oynanacak Bursaspor maçının hazırlıklarına da başlandı. Erzurumsporlu futbolcular, Erkan Sözeri yönetiminde sürdürülen idmanlarda teknik ve taktik ağırlıklı çalışırken, Erkan hoca ise, talebelerine moral ve motivasyon aşılamaya devam ediyor. Menemenspor maçında sakatlanan Aykut Demir’ ve Gökhan Kardeş’in tedavileri sürerken, Eren Tozlu ve Ally Malle ise, sağlık ekibi tarafından dikkatle takip ediliyor.

 

PUAN KAYBININ SEBEBİ BELLİ

Erzurumsporlu taraftarlar ise,  Menemenspor maçındaki puan kaybının tek sebebinin, takımda kadro derinliğinin bulunmayışı olduğunu belirterek, “Menemenspor maçı aslında kendimize ders çıkarmamız gereken bir maç olmuştur. Yönetimin bu maça bakarak atması gereken adımları atacağını düşünüyoruz. Bu adım ise, kesinlikle transfer tahtasının açılması olacaktır. Aksi halde bu takım sezon sonunu çok zor görür” dediler.

 

SEKMEN HAREKETE GEÇMELİ!

Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e de seslenen Erzurumsporlu taraftarlar, “Sekmen Başkanımıza takımın durumuyla ilgili olarak her ne anlatıldı bilmiyoruz, ancak sezon sonunda Sekmen Başkan çok ağır bir eleştiri yüküyle karşı karşıya kalabilir. Bu yüzden vakit kaybetmeden gerekli kaynak bulunmalı ve Erzurumspor’un transfer tahtası bir an önce açtırılmalı ve takıma yeni takviyeler yapılmalıdır” diye konuştular.