ÖZEL HABER Haber Girişi : 06 Temmuz 2023 12:42

Yol haritasını muhtarlarla hazırlıyor 

Yol haritasını muhtarlarla hazırlıyor 
Muhtarlarla işbirliği konusunda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’da örnek teşkil ediyor. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in muhtar buluşmaları devam ediyor. Ayın belirli gün ve haftalarında Erzurum’daki ilçelere bağlı mahallelerin muhtarlarını konuk eden Başkan Sekmen, hem hizmette durum değerlendirmesi yapıyor, hem de eklenti ve talepleri kayda geçiriyor. Son olarak Erzurum merkez ilçelerine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelen Sekmen, yeni sezon öncesinde yol haritasını konuklarıyla birlikte gözden geçirdi. Sekmen, mahallelerin öncelikli hizmet planlamasını daha önce birlikte yaptığı muhtarlarla gelinen durumu gözden geçirdi, yeni talepleri dinledi. 

MUHTARLARIMIZ ÖNEMLİ 
Büyükşehir Belediye Meclis salonunda misafir ettiği muhtar konuklarıyla özel olarak ilgilenen ve taleplerini tek tek dinleyen Sekmen, altyapıdan üstyapıya, ulaşımdan kentsel dönüşüme varıncaya kadar birçok alanda oluşturulan yol haritasının yeniden üzerinden geçti. 
Başkan Mehmet Sekmen, muhtarlara yönelik olarak yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: 
“Bizler, hemşehrilerimize hizmet makamlarına seçildik. Bu makamlar bizlere çok büyük sorumluluklar yüklüyor. Hizmetlerimizi eksiksiz ve kusursuz verebilmemiz için de, siz değerli muhtarlarımızın görüşleri, önerileri ve işbirliği yaklaşımı büyük önem taşıyor. Biz bu anlayışla bugüne kadar Erzurum’a birlikte çok güzel hizmetler ürettik. Sizin de katkınız çok büyük, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” 

HEDEFLERİMİZE BAKIYORUZ 
Muhtar buluşmalarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede ise Sekmen, “Bilindiği üzere muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz ve her muhtarımızla kendi sorumluluk bölgesinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda bir yol haritası oluşturuyoruz. Daha sonra periyodik olarak bu yol haritasında geldiğimiz noktayı ele alıyoruz. Bunu her sezon öncesinde, sezon içerisinde ve sonrasında sürekli yapıyoruz. Böylece kaydettiğimiz mesafeyi görüyor, hedeflerimize ulaşıp ulaşamadığımızı saptıyor ve bir sonraki sezon planlamasını da ona göre yapıyoruz” ifadelerini kullandı.