ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Temmuz 2023 12:53

Yurdagül’den hizmet vurgusu

Yurdagül’den hizmet vurgusu

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Bu şehirde taşı taş üstüne koyan herkesten Allah razı olsun” dedi. 
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Büyükşehir Belediyesi tarafından Aziziye ilçesinde yaptırılan Yarımca Millet Bahçesi’nin açılışında konuştu. Erzurum’daki yerel yönetimlerin birbiri ardına hayata geçirdikleri projelerin şehre değer kattığını ifade eden Başkan Yurdagül, “Bu şehir bizim limanımız, yurdumuz, ocağımız. Bu şehre hizmet eden, taşı taş üstüne koyan kim varsa, Allah razı olsun. Bu projeleri, bu hizmetleri gördükçe göğsümüz kabarıyor, mutlu oluyoruz. Sonuçta Cumhur İttifakı olarak bizim insanımıza verdiğimiz hizmet sözü var. İster yerelde olsun, ister genelde olsun bu sözü yerine getirmek durumundayız” diye konuştu. 

BÜYÜK DERS VERDİK 
Açılışta yaptığı konuşmada; Cumhur İttifakı vurgusunda da bulunan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Liderimiz ve Sayın Cumhurbaşkanımız bir araya gelerek, ülkemizin üzerinde hain emeller besleyenlere en büyük dersi vermiştir. Aziz milletimizin destekleriyle seçimden zafer elde ederek çıkan Cumhur İttifakımız, duruşuyla terör ve işbirlikçileriyle el ele, kol kola yürüyenlere de gereken dersi vermiştir” dedi. 

DADAŞLARA TEŞEKKÜR 
Erzurum’un Cumhur İttifakına verdiği desteğin çok büyük olduğuna dikkati çeken Yurdagül, “Bu kadim topraklar, bugüne kadar devletinin ve milletinin yanında olmuş, her türlü hain girişime karşı dimdik bir duruş sergilemiştir. Bu bakımdan aziz Dadaşlara minnet borcumuz vardır. Cumhur İttifakımıza destek veren hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreçten sonra bizim üzerimizdeki en büyük sorumluluk, elbette insanımıza hizmet etmektir. Bu bakımdan yerel yönetimlerimizi kutluyorum, başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.