ÖZEL HABER Haber Girişi : 29 Temmuz 2023 09:13

Yurdagül’den organizasyon teşekkürü 

Yurdagül’den organizasyon teşekkürü 
MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, Erzurum’da uluslararası organizasyonlar düzenlenecek olmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. 

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül,  Erzurum’un 13-24 Eylül 2023 tarihleri arasında 100.Yıl Cumhuriyet Dağ Bisikleti Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak olmasından büyük mutluluk duyduklarını söyledi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun Erzurum’a özel olarak organize edeceği 100.Yıl Cumhuriyet Dağ Bisikleti Şampiyonası'nı sabırsızlıkla beklediklerini belirtti. Erzurum’un, her ne kadar 100.Yıl Cumhuriyet Bisiklet Turu kapsamına alınmasa da, Palandöken ismiyle müsemma bir organizasyona ev sahipliği yapacak oluşunu kayda değer bir gelişme olarak gördüklerini dile getirdi. 

ERZURUM İÇİN FIRSATTIR 
Erzurum’da dört mevsimin ayrı güzellikte olduğunu, 100.Yıl Cumhuriyet Dağ Bisikleti Şampiyonası'nın da Palandöken ve Erzurum’un ismini ön plana çıkartacağını dile getiren MHP Erzurum İl Başkanı Yurdagül, “Şehrimizin böylesine özel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor ve yapacak olması, elbette memnuniyetimizi katlayarak arttırıyor. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun da, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak Erzurum’da uluslararası bir organizasyon düzenleyecek oluşunu, tabii ve doğal güzelliklerimizi vitrine taşıyacak olması sebebiyle çok önemli buluyoruz. Süreçte bizim üzerimize düşecek olan her türlü sorumluluğu da yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.