ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Temmuz 2023 10:24

Yurdagül’den sosyal medya çağrısı 

Yurdagül’den sosyal medya çağrısı 

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Sosyal medya denilen bataklık, mahalle yansın diye can atan namus ve haysiyet yoksunlarıyla dolu!” dedi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, son günlerde sosyal medyada boy göstermeye başlayan kaos ve fırsat düşkünlerine seslendi. Başkan Yurdagül, “Eleştiri yapılırken akıl ve mantık dairesinden çıkılmamalı, makul ve kabul edilebilir ölçüler çizilmelidir. İnsanları sokağa dökmeye çalışmak, karmaşa ve kargaşa ortamı oluşturmaya niyetlenmek, en hafif tabirle alçaklık ve hıyanete beşiklik etmek olur. Maalesef sosyal medya denilen bataklık işte böylesi namus ve haysiyet yoksunlarıyla dolu” diye konuştu. 

KRİZ TERTİP ETME DERDİNDELER 
Ülke, millet, birlik ve beraberlik düşmanı kitle ve kesimlerin buldukları her fırsatı sosyal medyada meze ve malzeme haline getirdiğini, önünü ve ardını düşünmeden kaos ve kriz tertip etme yarışına girdiğini dile getiren MHP İl Başkanı Yurdagül, “İnsanları sokağa dökmeye ve ayaklanmaya çağırmak yahut bunu ima etmek bile şeytana uşaklık etmekten farksızdır. Geçmişte bunun birçok acı örneğini yaşadık, tecrübe ettik. Bugün olmuş sosyal medyada şer çetelerine ve ihanet cephelerine uşaklık eden çeteler fink atıyor” dedi.  

YURDAGÜL’DEN ÇAĞRI 
Bu ihanet çetelerinin, toplumun zaaflarından faydalanmak suretiyle sosyal medyada zehir paylaştıklarını kaydeden Yurdagül, “Burada maksat çok açıktır; Türkiye karışsın, iç barış bozulsun, huzur, sükunet ve istikrar ortadan kalksın isteniyor. Bu sebeple uyanık olmalı, temkinli ve aklıselim davranmalıyız. Sosyal medyadan saçılan zehrin bir tek ilacı vardır, o da birlik ve beraberliktir, sabırdır, sükûndur. Bu ülke hepimizindir” çağrısında bulundu.