ÖZEL HABER Haber Girişi : 22 Temmuz 2023 12:43

Zaman Dadaş’ın aleyhine işliyor

Zaman Dadaş’ın aleyhine işliyor

Yeni sezon açılışının 13 Ağustos’ta yapılacağı Trendyol 1. Lig’de, Erzurumspor FK’nın ilk rakibi ise, Bandırmaspor olacak. Dadaş’ın imdadına geçtiğimiz sezon can suyu olarak yetişen ve ligde kalmayı garantilediği Bandırmaspor, yeni sezonun ilk rakibi olacak. Fikstür çekilişinin ardından gözler mavi beyazlı yönetime çevrilirken, transfer tahtası için geçen her gün ise Dadaş’ın aleyhine işliyor. 

TRANSFER BOMBALARI 
26 Haziran’da başlayan Yaz Transfer ve Tescil Dönemi’nin üzerinden yaklaşık bir ay geçerken, ligdeki birçok ekip transfer bombalarını teker teker patlatmaya başladı. Tranfser tahtası kapalı olduğu için sadece iç transfer yapabilen Erzurumspor FK’da, gözler Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e çevrilmiş durumda. 

125 MİLYON LAZIM 
Yaz transfer döneminin 15 Eylül’de sona erecek olması, Dadaş için dezavantaja dönüşürken, bu konuda gerekli adımların atılıp atılmayacağı ise henüz bilinmiyor. Erzurumspor’un transfer tahtasını yeniden açabilmesi için günümüz kuruyla 125 milyon lira gerekiyor. Kurdaki hareketlilik arttıkça, transfer tahtasını açmanın zorlaşacağını dile getiren taraftarlar, “İşe artık bir yerden başlanmalı” dediler.