ÖZEL HABER Haber Girişi : 08 Haziran 2023 09:34

BAŞKA ARZUNUZ?

BAŞKA ARZUNUZ?
Borçları Sekmen ödesin, garantör Sekmen olsun…

Erzurumspor FK’nın 15 Haziran’da yapılacak olan kongresi öncesinde sessiz bekleyiş sürerken, kulislere sızan bilgiler, başkanlık yapmayı düşünenlerin Onursal Başkan Mehmet Sekmen’den garantörlük bekledikleri yönünde… 150 milyon lira borcu bulunan mavi beyazlı kulüp için Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in garantör olmasını isteyen bazı isimlerin kulüp yönetimini devralabileceklerini ifade ettikleri öğrenilirken, bu söylenti camiayı da öfkelendirdi. 

HERKES YAPAR! 
Erzurumsporlu taraftarlar, Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in takım için her türlü fedakarlığı zaten yaptığını dile getirerek, “Onursal Başkan Mehmet Sekmen borçlar için garantör olduktan sonra başkanlığı herkes yapar. Önemli olan bu borçlardan kurtuluş yolunu şekillendirebilecek yöneticilerin ortaya çıkmasıdır” dediler. 

SEKMEN KORUMASI… 
Daha önce de benzer bir durumun yaşandığını ve kulüp başkanlığı için aday olanların Sekmen şartını öne sürdüklerini hatırlatan taraftarlar, “Madem Onursal Başkan Sekmen’in koruması altında başkanlık yapmak isteyenler var, o halde böyle bir şarta da gerek yok. Borcu Başkan Sekmen ödedikten sonra zaten kimin başkan olacağına da Sekmen karar verir. Kimsenin bu iş için talipli olmasına gerek yok” diye konuştular.