YAŞAM
Yayınlanma : 09 Ağustos 2025 16:57

Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım

Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım
Antalya'nın Alanya ilçesinde, 38 derecelik sıcaklıkta Kleopatra Plajı yoğunluktaydı. Ankara'dan gelen tatilciler, plajın temizliği ve berrak denizi nedeniyle her yıl Alanya'yı tercih ettiklerini belirttiler.
Alanya'da Kleopatra Plajı tıklım tıklım

Ağustos ayında Antalya’nın Alanya ilçesinde hava sıcaklığının 38 dereceye ulaştığı bir günde, dünyaca ünlü Kleopatra Plajı tatilcilerle dolup taştı.

SICAK HAVADA SERİNLİK ARAYIŞI

Sabahın erken saatlerinden itibaren plaja gelen tatilciler, 30 dereceye ulaşan deniz suyunda serinlemeye çalıştı. Bazıları güneşlenmeyi tercih ederken, diğerleri Alanya'nın berrak sularında yüzmeyi seçti. Temiz hava ve güneşin tadını çıkarmak isteyenler ise tekne turlarına katıldı.

ANKARA'DAN GELEN TATİLCİLERİN GÖRÜŞLERİ

Ankara'dan her yıl Alanya'ya tatile geldiğini söyleyen Fatih Doğan, 'Ankara’dan geliyoruz. Genellikle en çok tercih ettiğimiz yerlerden birisi Alanya. Her sene 1 hafta tatil yaparız. Alanya’da en çok beğendiğimiz yer Kleopatra plajıdır.' dedi. Ankara'dan gelen bir başka tatilci Yasin Ünal ise, 'İzinlerimizde genelde denizin temizliği ve berraklığını tercih ederek ailemizle beraber buraları tercih ediyoruz. Biraz kaçamak yaparak her sene geliyoruz.' şeklinde konuştu.