Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Avrupa'ya veda eden ve lige iyi başlayamayan takımına önemli takviyeler yapıyor. Transfer döneminin son günlerinde hareketli bir süreç yaşayan siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın'ın isteği üzerine Cengiz Ünder ve Djiku'yu kadroya katmak için Fenerbahçe ile görüşmeler gerçekleştiriyor.

SERGEN YALÇIN'IN CENGİZ ÜNDER PLANI
Yalçın'ın, milli futbolcu Cengiz Ünder'i takımda görmek istediği ve bu transfer için tüm şartların zorlanacağı belirtiliyor. Ünder'in, Beşiktaş için maaşında indirime gideceği öğrenildi. Teknik direktör, daha önce yorumculuk yaptığı dönemde Ünder hakkında, 'Cengiz Ünder çok iyi oyuncu. Ver bana ligin yıldızı yapayım. Çok da uzun sürmez, 1 ay… Ozan Tufan'ı nasıl yaptıysam onu da yaparım.' şeklinde konuşmuştu.

ALANYA MAÇININ ARDINDAN GELEN AÇIKLAMA
2-0 yenildikleri Alanyaspor maçı sonrasında Ünder transferi hakkındaki sorulara yanıt veren Yalçın, 'Gidecek oyuncular ve alacağımız oyuncular konusunda net karar vermedik. Başkanla toplantı yapacağız. Mutlaka bir şeyler değişecek.' demişti. Beşiktaş'ta Ole Gunnar Solskjaer ile yolların ayrılmasının ardından ikinci Sergen Yalçın dönemi başlamıştı.

