Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Yavuz Bülent Bakiler'in vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı.
BAKİLER'İN ESERLERİ VURGULANDI
Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Bakiler'in edebiyatımıza kazandırdığı eserlere atıfta bulundu. Cumhurbaşkanı, "Nice güzel şiiri, hatırayı, seyahatnameyi, biyografiyi, mektup tarzında kaleme aldığı eşsiz eseri edebiyatımıza armağan eden Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü sahibi Yavuz Bülent Bakiler’in vefatından derin üzüntü duydum" ifadelerini kullandı.
BAŞSAĞLIĞI VE TAZİYE
Mesajının devamında merhum Bakiler için Allah'tan rahmet dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesine, dostlarına ve edebiyat camiasına başsağlığı dileklerini iletti. Erdoğan, "Rabb’im mekanını cennet eylesin" temennisiyle mesajını sonlandırdı.

