ASAYİŞ
Yayınlanma : 27 Temmuz 2025 13:30

Erzurum'da genç hayatını kaybetti: Olay Palandöken'de

Erzurum'da genç hayatını kaybetti: Olay Palandöken'de
Erzurum'un Palandöken ilçesinde 16 yaşındaki bir genç, evinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Erzurum'un Palandöken ilçesinde yürek burkan bir olay yaşandı. 16 yaşındaki İshak K., evinde ölü bulundu. Gencin annesi, evine girdiğinde oğlunu hareketsiz halde görünce durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, genç için yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini tespit etti.

Acı Haber Palandöken'i Sardı

Müftü Solakzade Mahallesi'ndeki evde meydana gelen olay, bölgede büyük üzüntü yarattı. Cumhuriyet Savcısı ve polis ekiplerinin yaptığı detaylı incelemelerin ardından, İshak K.'nin cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi ve otopsi işlemleri için Erzurum Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayın tüm yönleriyle araştırılması ve genç İshak'ın ölüm sebebinin aydınlatılması için çalışmalar devam ediyor. Genç yaşta hayata veda eden İshak K.'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Soruşturma Devam Ediyor

Erzurum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, genç İshak K.'nin ölümünün ardındaki sebepleri belirlemek için titiz bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili detaylı bilgi ve gelişmeler kamuoyuyla paylaşılacaktır. Bu acı olayın bir daha yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınması ve gençlerin korunması büyük önem taşımaktadır. Erzurum halkı olarak bu acı kayıptan dolayı derin bir üzüntü duyuyor ve merhum İshak K.'ye Allah'tan rahmet diliyoruz.