GÜNDEM
Yayınlanma : 13 Ağustos 2025 16:28

Erzurum'da nezaket ziyareti: 'Spor Şehri Erzurum' forması hediye edildi

Erzurum'da nezaket ziyareti: 'Spor Şehri Erzurum' forması hediye edildi
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Karayolları 12. Bölge Müdürü Fatih Günaydın'ın nezaket ziyaretinde, 'Spor Şehri Erzurum' yazılı forma hediye etti. Görüşmede Erzurum'daki yol ve spor projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, Karayolları 12. Bölge Müdürü Fatih Günaydın'ı kurumda ağırladı. Günaydın'ın nezaket ziyaretinde, Erzurum ve bölgedeki yol, köprü, viyadük ve tünel projeleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

NEZAKET ZİYARETİ VE SAMİMİ ORTAM

Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, gençlik, spor ve yurt faaliyetlerinin yanı sıra tesislerle ilgili bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

'SPOR ŞEHRİ ERZURUM' FORMASI HEDİYE EDİLDİ

Çakmur, Karayolları 12. Bölge Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Yolspor'a verdikleri destek için Günaydın'a teşekkür etti. Ziyaretin sonunda, Çakmur, Günaydın'a 'Spor Şehri Erzurum' yazılı bir forma hediye etti.