EĞİTİM
Yayınlanma : 30 Eylül 2025 15:05
Düzenleme : 30 Eylül 2025 15:05

Kars'ta ana sınıfı açıldı: vali polat ve banka müdürü uyar katıldı

Kars'ta ana sınıfı açıldı: vali polat ve banka müdürü uyar katıldı
Kars'ta TOKİ İlkokulu bünyesinde Sınai Kalkınma Bankası'nın desteğiyle hazırlanan ana sınıfı, Vali Ziya Polat ve banka genel müdürü Ozan Uyar'ın katılımıyla açıldı.
Kars'ta ana sınıfı açıldı: vali polat ve banka müdürü uyar katıldı

Kars'ta bir ilkokul bünyesinde hazırlanan ana sınıfının açılışı gerçekleştirildi.

ANA SINIFI AÇILIŞI

Açılış törenine Kars Valisi Ziya Polat, Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdürü Ozan Uyar ve Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya katıldı. Kurdele kesimi ile hizmete giren ana sınıfı, Başbakanlık Toplu Konutlar (TOKİ) İlkokulu bünyesinde yer alıyor.

DESTEK VE TEŞEKKÜRLER

Açılışta bir konuşma yapan Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdürü Ozan Uyar, sınıfın hayırlı olmasını diledi. Vali Ziya Polat ise sınıfın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Vali Polat, "Çocuklarımızın, öğretmenlerimizin fiziki ortamlarına desteklerinden dolayı bankamıza teşekkür ediyoruz. Umudumuz, yarınımız diyoruz ya, Rabbimizin en güzel mucizesi evlatlarımıza yapılan yatırımın her türlü çok kıymetlidir. Sınıfımızın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı. Vali Polat ve beraberindeki heyet, açılışın ardından sınıfları gezerek minik öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra öğretmenler odasına geçen Vali Polat, burada öğretmenlerle bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.