Ağrı'nın Patnos ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıldönümü vesilesiyle Recep Tayyip Erdoğan Camii'nde anlamlı bir anma programı düzenlendi. Programa, ilçe protokol üyeleri katılarak birlik ve beraberlik mesajları verdi.

ANMA PROGRAMINA KATILIM
Etkinliğe, Patnos Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sarak, İlçe Müftüsü Abdulvahit Kamali, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Çelik, İlçe Komando Tugay Komutanı Erden Eren, Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Taşdemir ve İlçe Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Tan katıldı. Programda, 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişiminde hayatını kaybeden şehitler için dualar edildi.
DUALAR VE ANILAR
Recep Tayyip Erdoğan Camii'nde gerçekleşen etkinlikte, İlçe Müftüsü Abdulvahit Kamali öncülüğünde Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi. Katılımcılar, 15 Temmuz'un Türk milletinin demokrasiye bağlılığını ve vatan sevgisini tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gün olduğunu vurguladı. 15 Temmuz'un önemi bir kez daha hatırlatıldı ve şehitler saygıyla anıldı.

