SPOR
Yayınlanma : 22 Temmuz 2025 20:45

Trabzonspor Erzurum'da Taraftarla Buluştu: İzdiham yaşandı

Trabzonspor Erzurum'da Taraftarla Buluştu: İzdiham yaşandı
Trabzonspor, Erzurum'daki yüksek irtifa kampında taraftarlarıyla buluştu; büyük ilgi nedeniyle izdiham yaşandı.
Trabzonspor Erzurum'da Taraftarla Buluştu: İzdiham yaşandı

Trabzonspor, Erzurum'daki yüksek irtifa kampında taraftarlarıyla ikinci kez buluşmanın heyecanını yaşadı. Bordo-mavili takımın akşam antrenmanının ardından düzenlediği etkinlikte, futbolculara yoğun ilgi gösterildi. Saatler öncesinden kamp merkezinde toplanan binlerce taraftar, futbolcularla fotoğraf çektirme ve imza alma fırsatı buldu. Özellikle genç ve çocuk taraftarların coşkusu dikkat çekti.

Büyük İlgi ve İzdiham

Yoğun taraftar ilgisi nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. İki ayrı kapıdan gelen taraftar grupları, tezahüratlarla takımlarını destekledi. Teknik Direktör Fatih Tekke ve futbolcular, taraftar yoğunluğundan dolayı otobüse binmekte zorlandı. Birçok ilden Erzurum'a gelen bordo-mavili taraftarlar, unutulmaz anlar yaşadı ve sevdikleri oyuncuları yakından görme şansını elde etti. Hatta bazı minik taraftarların oyuncak bebeklerini imzalattıkları da gözlendi. Bu güzel görüntüler, Erzurum'un misafirperverliğini ve Trabzonspor'a olan bağlılığı bir kez daha gözler önüne serdi.

Galatasaraylı Çocuklar'dan Renkli Katılım

Etkinliğe katılanlar arasında, Galatasaray forması giyen üç çocuğun olması da dikkat çekiciydi. Bu durum, sporun birleştirici gücünü ve dostluk duygularını bir kez daha ortaya koydu. Teknik Direktör Fatih Tekke ve takım kaptanı Uğurcan Çakır, taraftarların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaştı. Trabzonspor Kulübü, taraftar buluşmasının 25 Temmuz Cuma günü aynı saatte tekrarlanacağını duyurmuştu.