ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Haziran 2022 11:22

Taraftar merak içinde

Taraftar merak içinde

Süper Lig hayali yarım kalan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da adeta fetret devri başladı. Ömer Düzgün’ün Kulüp Başkanlığı görevini bırakacağını açıklamasının ardından yepyeni bir sürecin fitili ateşlenirken, gözler şimdi de kulüp başkanlığına adaylık düşünen isimlere çevrildi. Şu ana kadar hiçbir ismin adaylık açıkalamasında bulunmadığı B.B. Erzurumspor’da, yeni yönetimi belirlemek için kongre kararı da alınmadı. Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in de kulübün geleceğiyle ilgili olarak nasıl bir yol haritası oluşturacağı bilinmezken, Teknik Sorumlu Muzaffer Bilazer ise kamp hazırlıklarına başladı. Önümüzdeki haftadan itibaren kampa girmesi gereken mavi beyazlı takımda, transfer tahtası ise henüz açılmadı. 

GECE-GÜNDÜZ YOĞUN MESAİ
Bu arada kulüpten alacaklı olan futbolcularla pazarlıklar da son sürat devam ediyor. Kulüp yöneticilerinin transfer tahtasını açtır ak için futbolcu alacaklarını bütünüyle çözüme kavuşturmak için yoğun bir mesai harcadıkları öğrenilirken, kulübün bir yandan da takıma kazandırılacak yeni isimler üzerinde çalışma yaptığı dile getiriliyor. 

ZAMAN ALEYHİMİZE İŞLİYOR 
Taraftarlar kaybedilen her günün takımın aleyhine olduğunu dile getirerek, “Elimizi ne kadar çabuk tutarsak, o kadar iyi. Takımla ilgili yönetimsel sorunların bir an önce çözüme kavuşturulması gerekiyor” diye konuştular.