AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, Çavuşoğlu ve Şehitfevzi Mahallelerinde yapımı tamamlanan TOKİ konutlarını inceledi. İl Başkanı Bakan, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarını yerinde inceleyerek teslim süreci hakkında bilgi aldı. Teslim edilen konutlardan birinde Yıldırım ailesini ziyaret etti.

TOKİ KONUTLARI TESLİM EDİLDİ
Ardından Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Şehitfevzi Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarını da inceleyen Bakan, şantiye alanında yetkililerden bilgi aldı ve mahallelerin dönüşüm süreciyle ilgili değerlendirmelerini kamuoyuyla paylaştı. Bakan, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği sözü tuttuğunu ve projelerin hayata geçirilmesinin güçlü bir irade ve kararlılığın eseri olduğunu vurguladı.

BAKAN BAKAN'DAN MEMNUNİYET İFADELERİ
'Bu kadar kısa sürede bu denli büyük projelerin hayata geçirilmesi, güçlü bir iradenin ve kararlılığın eseridir' diyen Bakan, Çavuşoğlu ve Şehitfevzi mahallelerinin artık geçmişin izlerini değil, geleceğin umutlarını taşıdığını belirtti. Yeni yapılan konutların sosyal donatılarıyla yeni bir yaşam alanı oluşturduğunu ifade eden Bakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'a, Malatya valisine, Büyükşehir Belediye Başkanına, milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Çavuşoğlu ve Bentbaşı bölgelerinde toplam 404 konut yapıldığını, bunlardan 274'ünün teslim edildiğini ve yıl sonuna kadar 100 bin civarında konut ve iş yeri teslim edileceğini açıkladı. Yıldırım ailesi de kısa sürede ev sahibi olmanın mutluluğunu dile getirdi.

