Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Buluşmaları"na tüm vatandaşları davet etti. 27 Eylül Cumartesi günü Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan toplantı, "Asırlık Birlik, Sonsuz Kardeşlik" temasıyla düzenlenecek.

TOPLANTININ AMACI
Kanlı, basın açıklamasında, MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'ın divan başkanlığını üstleneceği toplantının, Türkiye'nin birlik ve beraberliğine katkı sunmayı amaçladığını vurguladı. Toplantıya Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Mersin, Nevşehir ve Niğde teşkilatlarının da katılım sağlayacağı belirtildi.
DEVLET BAHÇELİ'NİN ÖNCÜLÜĞÜ
Kanlı, Devlet Bahçeli'nin vizyonu doğrultusunda kardeşliği güçlendirmeyi, birliği pekiştirmeyi ve teröre karşı ortak mücadeleyi göstermeyi hedeflediklerini dile getirdi. "Terör illetinden inşallah kurtulacağız. Böyle bir öncülüğü genel başkanımızdan başka kim yapsa bu kadar etkili olmazdı. Şehitlerimizin, gazilerimizin, onların ailesinin haklarını sonuna kadar koruyacağız. Bu bir pazarlık süreci değil." şeklinde konuştu.

