Küçükoğlu’ndan yerel yönetim turu 

Küçükoğlu’nun, seçim sürecinin başlamasıyla birlikte bundan böyle mesaisinin tamamını saha ve seçim çalışmaları için harcayacağı ifade ediliyor.  AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nun yerel yönetim turları Palandöken Belediyesi ile başladı. Başkan Muhammet Sunar’ı ziyaret eden ve makamında bir araya gelen İbrahim Küçükoğlu, aynı zamanda meslektaşı olan Palandöken Belediye Başkanı Sunar’la görüş alışverişinde bulundu. Başkan Sunar da, ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade ettiği İl Başkanı Küçükoğlu’na başarı dileklerinde bulundu. 

AK BELEDİYECİLİK FARKI  AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nun bir sonraki durağı ise Yakutiye oldu. Beraberinde ilçe başkanları ile birlikte Yakutiye Belediye Başkanı Uçar’ı ziyaret eden İbrahim Küçükoğlu, burada da belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Küçükoğlu, AK Partili belediyelerin hizmet üretmede göz dolduran bir performansa sahip olduğunu dile getirerek, bu durumun Erzurum için de söz konusu olduğunun altını çizdi. Başkan Mamut Uçar da, seçim çalışmaları dolayısıyla başarı dileklerini ilettiği İl Başkanı Küçükoğlu’nu yeni görevi dolayısıyla bir kez daha tebrik etti. 

BİRLİKTELİK VURGUSU  Belediye turları kapsamında Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı da ziyaret eden AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Erzurum’da AK Partili belediyelerimizin bulunduğu nereye baksak, hizmet ve yatırım görüyoruz. Bu manada başkanlarımıza gerçekten de minnet borçluyuz” dedi.  Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, makamında konuk ettiği İl Başkanı Küçükoğlu’na hizmet seferberliğine devam mesajını verirken, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ise, “14 Mayıs seçim zaferini hep birlikte çalışarak kazanacağız” diye konuştu.

  • 3 / 1 Küçükoğlu’ndan yerel yönetim turu  0

  • 3 / 2 Küçükoğlu’ndan yerel yönetim turu  1

  • 3 / 3 Küçükoğlu’ndan yerel yönetim turu  2