Yerel Haber Girişi : 23 Şubat 2022 11:09

LİDER MESAİSİ BAŞLADI

LİDER MESAİSİ BAŞLADI

Son 4 maçında 2’şer puandan tam 8 puan kaybeden ve Süper Lig yolunda erimeyi sürdüren mavi beyazlı ekip, liderle oynayacağı maç için hazırlıklara dün başladı.

Son haftalarda sergilediği kötü performansla taraftarına adeta çile çektiren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü oynayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı. Son 4 maçında 2’şer puandan tam 8 puan kaybeden ve Süper Lig yolunda erimeyi sürdüren mavi beyazlı ekip, liderle oynayacağı maç için hazırlıklara dün başladı. Teknik Direktör Yücel İldiz yönetimindeki idmanlarda futbolcuların durgunluğu gözden kaçmazken, teknik heyet takıma moral ve motivasyon kazandırabilmek için elinden geleni yaptı. Sakatlığı nedeniyle son iki maçta forma giyemeyen Mustafa Yumlu’nun durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenilirken, tecrübeli defans oyuncusunun Ankaragücü maçında forma giymesi bekleniyor.

 

TARAFTARLAR DURUMDAN RAHATSIZ!

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın büyük önem taşıdığını dile getiren taraftarlar, “Bari hiç olmazsa bu maçı kazansınlar” diyerek, bu gidişle takımın Play-Off şansını bile sıkıntıya sokacağını kaydettiler.

Teknik Direktör Yücel İldiz’in takım üzerindeki etkisi ve oynattığı oyunu yetersiz bulan taraftarlar, “Son zamanlarda skoru koruyamama alışkanlığımız peydah oldu. Sezonun başında en güçlü savunmaya sahip bir takımken, şimdilerde öne geçmemize rağmen direnemeyen bir takım görüntüsü vermeye başladık. Her maçta aynı sorunu yaşıyoruz, gol atıyor öne geçiyoruz, ancak skor üstünlüğünü koruyamıyoruz. Bunun nedenleri araştırılmalı ve takım bu handikaptan kurtarılmalıdır” dediler.