Yerel Haber Girişi : 09 Mayıs 2022 12:24

Hortumlarıyla birlikte gömeceğiz! 

Hortumlarıyla birlikte gömeceğiz! 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Türkiye’deki muhalefetin hem kundakçılık yapıp, hem de itfaiyeciliğe soyunduğunu söyledi.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Cumhur İttifakı olarak hiçbir zaman krizden beslenmedik. Tam tersine kriz, kaos ve karmaşa için pusuda bekleyenlerin kursağına ot tıkadık” dedi. 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Türkiye’deki muhalefetin hem kundakçılık yapıp, hem de itfaiyeciliğe soyunduğunu söyledi. Başkan Karataş, “Krizlerin ve karmaşaların kuyruğunu tutup peşinden koşanlar, bizi krizden beslenmekle itham ediyor. Bu iddia o kadar çok komik ki, rahmetli Kemal Sunal’ın filmleri bile bizi bu kadar güldürmemiştir” ifadesini kullandı. Özellikle sığınmacı meselesi üzerinden Türkiye’de bir kaos ve karmaşa ortamı oluşturmak isteyenlerin bizzat muhalefet partileri olduğunu dile getiren Naim Karataş, “İstiyorlar ki, toplumsal barış bozulsun, huzursuzluk ve istikrarsızlık ülkeye hakim olsun. Pusudaki çakallar gibi, ülkede sürekli sisli ve puslu havalar oluşsun istiyorlar. Çünkü bunların genetik yapıları bunu gerektiriyor. Bunların millet diye bir kaygıları yoktur. Bunların bildikleri tek şey milletin başına illet olmak ve kendileri gibi milleti de zillet çukuruna çekmek” diye konuştu. 

 

KRİZ VE KAOS ONLARI SEVİNDİRİR! 

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, “Ülke yönetmek, 6’lı ganyan masalarında nifak ve ihanet sofrası kurmaya benzemez!” diyerek, “Bu zihniyet, Cumhur İtitfakı’nın karşısına çıkabilmek için ne kadar şer şebekesi, ne kadar ihanet çetesi, ne kadar bölücü kafası ve ne kadar karanlık mahfil varsa bir paydada buluşuyor, aynı rotayı paylaşıyor. Bu ülkede huzursuzluk olması, milletimizin ve bizim işimize gelmez, tam tersine bu zillet figüranlarını sevindirir. Bu ülkede istikrarsızlık olması, Cumhur İttifakı’nın ve milletin işine gelmez, tam tersine ihanete vitrin süsü olmak için can atan zillet ittifakını sevindirir” 

 

HORTUMLARIYLA BİRLİKTE GÖMECEĞİZ

İl Başkanı Karataş, şöyle devam etti: “Her türlü krizi çıkarmak için 7/24 mesai yapanlar, bizi krizden beslenmekle itham ediyorlar. Bunların kendileri ve masadaki tüm yancıları gibi, sözleri de yalandır, dolandır, hayatları dalaveredir ve düşleri de talandır. Ülke yönetmek; tiyatro oyunları ve kurgularla siyaset yapmaya çalışan İP’in işi değildir. Ülke yönetmek; teröristlerin çatısı olan HDP ile aynı kuyunun başında su içen CHP’nin işi değildir. Bizde ilahi hakikattir; tuzak kurana Allah tuzak kurar, plan yapana Allah plan yapar. İşte bunların durumu ortadadır, plan yaptıkça ve tuzak kurdukça birbirlerine giriyor, birbirlerinin etini dişliyorlar. Çürümüşlükleri ve kokuşmuşlukları artık paçalarından sızıyor. İftira etmeleribu yüzdendir, yalanla yatıp dolanla kalkmaları işte bu sebepledir. Ama yakındır; bu kundakçıları hortumlarıyla birlikte sandığa gömeceğimiz günler de gelecek.”